неділю, 21 серпня 2016 р.

Увага! Увага! Увага!

                   

Найдорожчі та найрідніші! 
Починається робота нового Центру взаємодопомоги з метою зробити життя кожного з вас іще більш радісним, яскравим, корисним та цікавим. Кожен з вас має свої життєві труднощі, хобі та ін. Цей розділ завжди вам допоможе знайти змістовну інформацію з будь-яких тем; ви зможете висловити свої поради, критику з приводу роботи блогу (наприклад, ви помітили орфографічну помилку у слові, текст не читається через злиття з фоном блогу та ін.) у коментарях. Також ви можете запропонувати всім користувачам Центру взаємодопомоги нові матеріали з різних тем, які їх цікавлять. 

  Дипломи (з обкладинками), атестати (інформація тут)


 На сторінку вступника (посилання)
Найдорожчі та найрідніші, натісніть на стрілку, щоб перейти на сторінку вступника.




ЗНО-2017
З 6 лютого 2017 року розпочалася реєстрація на ЗНО-2017, яка приватиме до 17 березня 2017 року. Успішно зареєструватися вам допоможуть наступні ресурси: 

  1. http://testportal.gov.ua/registr/ - подано прелік документів у розділі "Процедура реєстрації 
    для випускників загальноосвітніх навчальних закладів поточного року
    "
  2. https://zno.testportal.com.ua/registration - сервіс, де можна сформувати реєстраційну картку-заяву (обрати категорію "учень (слухач, студент) професійно-технічного, вищого навчального закладу)

Правильні відповіді на ЗНО 2017:

    

Історія України

Біологія

Географія

Фізика

Хімія
-------------------------------------------------------------------------------- 
Цікаво знати!
–  З української мови і літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов і математики 15 червня 2017 року оприлюднено результати. Пороговий бал з української мови і літератури – 24 тестових бали, з математики – 11 тестових балів, з англійської, німецької, французької, іспанської мов – 14 тестових балів. Переглянути результати можна на інформаційній сторінці учасника ЗНО (кабінет учасника)
  РЕЗУЛЬТАТИ ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, БІОЛОГІЇ, РОСІЙСЬКОЇ МОВИ НА ІНФОРМАЦІЙНИХ СТОРІНКАХ.
 Пороговий бал з історії України27 тестових балів, з російської мови – 26 тестовим балам, з біології – 23 тестовим балам.
Якщо вас не влаштовують результати ЗНО-2017, то за 5 календарних днів з моменту отримання результатів можливо подати апеляційну заяву. Вам допоможе у цьому інформаційна сторінка учасника ЗНО-2017 (кабінет учасника).
Психологічна допомога (Боротьба зі стресами,  сторінка психолога ЛПК)

Кінозал (уведіть у пошук назву фільму та насолоджуйтеся переглядом)


ІКТ і ТЗН 
Якщо ви користуєтеся мобільною версією блогу, де не відображуються посилання на інші блоги, - це можна виправити. Знизу сторінки повинно бути написано "Открыть веб-версию" або "Переглянути веб-версію", слід натиснути на цей запис. Відкриється повна версія блогу або сайту, але вона буде маленькою за розміром. Щоб збільшити шрифт, застосовуйте маштабування двома пальцями.

  • Навчання
  • Курсова робота
Для полегшення піготовки до курсових робіт скористайтеся такими інтернет-ресурсами:


Немає коментарів:

Дописати коментар